Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Prof. Franz Blaha
    Guest
    I just got a brand-new, unbranded, unlocked Moto Razr V3; I transferred my
    ATT Wireless SIM to the phone (I am a former ATT customer) from my V600, but
    I get a meessage "Browser Setup Not Completed" when I try to get to Mymmode.
    I remember that I can get these settings for download from a web page,

    Would anyone be so kind as to direct me to that page? I'd appreciate the
    help.

    Franz





    See More: Browser Setup




  2. #2
    Sarge
    Guest

    Re: Browser Setup


    "Prof. Franz Blaha" <[email protected]> wrote in message
    news[email protected]
    >I just got a brand-new, unbranded, unlocked Moto Razr V3; I transferred my
    >ATT Wireless SIM to the phone (I am a former ATT customer) from my V600,
    >but I get a meessage "Browser Setup Not Completed" when I try to get to
    >Mymmode. I remember that I can get these settings for download from a web
    >page,
    >
    > Would anyone be so kind as to direct me to that page? I'd appreciate the
    > help.
    >
    > Franz


    Cinglar.com to the tutorials page. this link might work
    https://tutorials.cingular.com/tutor...riberType=cing





  3. #3
    John Navas
    Guest

    Re: Browser Setup

    [POSTED TO alt.cellular.cingular - REPLY ON USENET PLEASE]

    In <[email protected]> on Sun, 12 Mar 2006 22:34:05
    GMT, "Prof. Franz Blaha" <[email protected]> wrote:

    >I just got a brand-new, unbranded, unlocked Moto Razr V3; I transferred my
    >ATT Wireless SIM to the phone (I am a former ATT customer) from my V600, but
    >I get a meessage "Browser Setup Not Completed" when I try to get to Mymmode.
    >I remember that I can get these settings for download from a web page,
    >
    >Would anyone be so kind as to direct me to that page? I'd appreciate the
    >help.


    See the FAQ below.

    --
    Best regards, SEE THE FAQ FOR CINGULAR WIRELESS AT
    John Navas <http://en.wikibooks.org/wiki/Cingular_Wireless_FAQ>



  4. #4
    Prof. Franz Blaha
    Guest

    Re: Browser Setup

    Got it; works fine now. Thank you.

    Franz

    "John Navas" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > [POSTED TO alt.cellular.cingular - REPLY ON USENET PLEASE]
    >
    > In <[email protected]> on Sun, 12 Mar 2006
    > 22:34:05
    > GMT, "Prof. Franz Blaha" <[email protected]> wrote:
    >
    >>I just got a brand-new, unbranded, unlocked Moto Razr V3; I transferred my
    >>ATT Wireless SIM to the phone (I am a former ATT customer) from my V600,
    >>but
    >>I get a meessage "Browser Setup Not Completed" when I try to get to
    >>Mymmode.
    >>I remember that I can get these settings for download from a web page,
    >>
    >>Would anyone be so kind as to direct me to that page? I'd appreciate the
    >>help.

    >
    > See the FAQ below.
    >
    > --
    > Best regards, SEE THE FAQ FOR CINGULAR WIRELESS AT
    > John Navas <http://en.wikibooks.org/wiki/Cingular_Wireless_FAQ>






  • Similar Threads