Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Brian
    Guest
    Hi All

    I've started a new thread as this has come up a few times.
    Sync not working with windows, can't see the phone !

    I had the same problem once, lots of people said it's
    the phone, it's a windows problem, the fire wall is set
    up in correctly, and it was none of them was the problem.

    If you install the Sony Ericsson software suit with the
    base station plugged in the USB port is does not install
    correctly.

    Check the following..

    Go to device manager and check you don't have any errors
    for non found hardware.

    If there is, unplug the base station, un-install the software suit,
    restart windows, re-install the software, re-start windows, then
    plug the base station in.
    Windows will now try and find the drivers, if it can't point if to
    find the drivers in either c:\windows\system32 or if not from
    the CD.

    This worded for, hope it helps.

    Brian






    See More: P900 Sync Problems - The answer?




  2. #2
    Chris G.
    Guest

    Re: P900 Sync Problems - The answer?


    "Brian" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Hi All
    >
    > I've started a new thread as this has come up a few times.
    > Sync not working with windows, can't see the phone !


    <snip>

    Nice post - unfortunately these steps simply haven't worked for me; I've
    gone as far as deleting all registry keys that reference Intuwave (m-router)
    and SE, to no avail. I must confess that I've given up hope of getting the
    bloody thing to sync properly now :-/'

    --
    Chris
    : )





  3. #3
    Martin
    Guest

    Re: P900 Sync Problems - The answer?


    "Chris G." <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    >
    > "Brian" <[email protected]> wrote in message
    > news:[email protected]
    > > Hi All
    > >
    > > I've started a new thread as this has come up a few times.
    > > Sync not working with windows, can't see the phone !

    >
    > <snip>
    >
    > Nice post - unfortunately these steps simply haven't worked for me; I've
    > gone as far as deleting all registry keys that reference Intuwave

    (m-router)
    > and SE, to no avail. I must confess that I've given up hope of getting the
    > bloody thing to sync properly now :-/'
    >
    > --
    > Chris
    > : )
    >
    >


    Bottom line. Wipe Windows and re-install and then install the Sync software
    BEFORE anything else. Harsh but probably the only answer.

    Martin





  4. #4
    Chris G.
    Guest

    Re: P900 Sync Problems - The answer?


    "Martin" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]

    > Bottom line. Wipe Windows and re-install and then install the Sync
    > software
    > BEFORE anything else. Harsh but probably the only answer.


    Heh - you're probably not far wrong there dude, but it's a somewhat
    impractical solution Nah, I'll just get myself a card-reader today.....

    --
    Chris
    : )





  5. #5
    mickey
    Guest

    Re: P900 Sync Problems - The answer?

    OK here's my answer since I've been struggling with the same problem. I
    uninstalled the PC suite s/w as well as the mRouter and DSS sync station
    s/w. Also uninstalled my System Suite s/w which includes antivirus s/w.
    Disabled the XP firewall and rebooted. then re-installed the PC suite s/w
    and it worked like a charm, synching everything I wanted it to. Reloaded
    System suite and enabled the XP firewall and the synching still works.

    hth

    Jon

    "Chris G." <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    >
    > "Martin" <[email protected]> wrote in message
    > news:[email protected]
    >
    >> Bottom line. Wipe Windows and re-install and then install the Sync
    >> software
    >> BEFORE anything else. Harsh but probably the only answer.

    >
    > Heh - you're probably not far wrong there dude, but it's a somewhat
    > impractical solution Nah, I'll just get myself a card-reader
    > today.....
    >
    > --
    > Chris
    > : )
    >
    >






  6. #6
    Chris G.
    Guest

    Re: P900 Sync Problems - The answer?


    "mickey" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > OK here's my answer since I've been struggling with the same problem. I
    > uninstalled the PC suite s/w as well as the mRouter and DSS sync station
    > s/w. Also uninstalled my System Suite s/w which includes antivirus s/w.
    > Disabled the XP firewall and rebooted. then re-installed the PC suite s/w
    > and it worked like a charm, synching everything I wanted it to. Reloaded
    > System suite and enabled the XP firewall and the synching still works.


    Nice one mate, I'll give it a shot and post the result....

    --
    Chris
    : )





  • Phones Discussed Above

    Sony Ericsson P900 More Sony Ericsson P900 topics Sony Ericsson Forum Reviews
  • Similar Threads