Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Mitch Pollard
    Guest
    I consider myself to be mildly techno savvy, using davinciteam is killing
    me. my cable CID doesnt work i cant find anything in the forums, i think the
    cable i bought off ebay is faulty. does anyone know if the "optimized
    charging" message is supposed to appear with the unlocking cables ?

    i jiggle it and it makes that noise "optimized charging is displayed, anyone
    had problems ? i have used various com ports, people say Phone has to be off
    when CID testing, its off, then the program wants me to press the power
    button and my phone turns on, i just dont get itt..





    See More: Davinci: k700i --any help please--




  2. #2
    Mitch Pollard
    Guest

    Re: Davinci: k700i --any help please--

    FIXED!!

    woohoo





  3. #3
    Mitch Pollard
    Guest

    Re: Davinci: k700i --any help please--


    "Baffie" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > On Mon, 19 Sep 2005 20:42:27 +0800, "Mitch Pollard"
    > <[email protected]> wrote:
    >
    >>FIXED!!
    >>
    >>woohoo
    >>

    > so what did you do Mitch?


    at the start i configured it too com 5, even though it said in the manual
    COM3, turns out after trying both and others for about 20 mins, i then went
    to control panel to see if the drivers for my cable were installed, they
    were, but then i see its on com6.

    as soon as i adjusted com port it was all gravy..






  • Phones Discussed Above

    Sony Ericsson K700I More Sony Ericsson K700I topics Sony Ericsson Forum Reviews
  • Similar Threads