Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Marco \ Wolverine \ Falcetelli
    Guest
    Greetings..
    i've bought today the P800 and tried to install the software to synch it
    with my pc.
    It installed a new port (com5) that it recognize as "USB Cable DCU-11"
    The connection manager told me that the port USB is "connected"
    but when i try to launch the p800' software everything told me that there is
    no phone istalled..
    Am i missing something ?
    Thanx in advance
    Marko

    ps: sorry for my english..





    See More: problem with SyncStation & Win2000




  2. #2
    Martin O
    Guest

    Re: problem with SyncStation & Win2000

    install your phone...

    "Marco " Wolverine " Falcetelli" <[email protected]> skrev i
    meddelandet news:[email protected]
    > Greetings..
    > i've bought today the P800 and tried to install the software to synch it
    > with my pc.
    > It installed a new port (com5) that it recognize as "USB Cable DCU-11"
    > The connection manager told me that the port USB is "connected"
    > but when i try to launch the p800' software everything told me that there

    is
    > no phone istalled..
    > Am i missing something ?
    > Thanx in advance
    > Marko
    >
    > ps: sorry for my english..
    >
    >






  3. #3
    Marco \ Wolverine \ Falcetelli
    Guest

    Re: problem with SyncStation & Win2000

    ehrr.... how ? where is the install ?





  4. #4
    Neil Cooper
    Guest

    Re: problem with SyncStation & Win2000


    "Marco " Wolverine " Falcetelli" <[email protected]> wrote in
    message news:[email protected]
    > Greetings..
    > i've bought today the P800 and tried to install the software to synch it
    > with my pc.
    > It installed a new port (com5) that it recognize as "USB Cable DCU-11"
    > The connection manager told me that the port USB is "connected"
    > but when i try to launch the p800' software everything told me that there

    is
    > no phone istalled..
    > Am i missing something ?
    > Thanx in advance
    > Marko
    >
    > ps: sorry for my english..
    >
    >

    My son in law has exactly the same problem with phone not being recognised
    so any advice would be great.

    Thanks Neil





  5. #5
    Martin O
    Guest

    Re: problem with SyncStation & Win2000

    win2k(or whatever you use)-control panel, phone monitor, check that there
    are a phone installed or test communication trubleshooter....


    "Marco " Wolverine " Falcetelli" <[email protected]> skrev i
    meddelandet news:[email protected]
    > Greetings..
    > i've bought today the P800 and tried to install the software to synch it
    > with my pc.
    > It installed a new port (com5) that it recognize as "USB Cable DCU-11"
    > The connection manager told me that the port USB is "connected"
    > but when i try to launch the p800' software everything told me that there

    is
    > no phone istalled..
    > Am i missing something ?
    > Thanx in advance
    > Marko
    >
    > ps: sorry for my english..
    >
    >






  6. #6
    Marco \ Wolverine \ Falcetelli
    Guest

    Re: problem with SyncStation & Win2000

    i use win2000 server, but in phone monitor, when i click on the
    troubleshooter... it do not do anything.
    on documentation it says that not all install disk has this feature...
    :-(
    do i have to blown up the phone ? :-(


    "Martin O" <[email protected]> ha scritto nel messaggio
    news:[email protected]
    > win2k(or whatever you use)-control panel, phone monitor, check that there
    > are a phone installed or test communication trubleshooter....
    >
    >
    > "Marco " Wolverine " Falcetelli" <[email protected]> skrev i
    > meddelandet news:[email protected]
    > > Greetings..
    > > i've bought today the P800 and tried to install the software to synch it
    > > with my pc.
    > > It installed a new port (com5) that it recognize as "USB Cable DCU-11"
    > > The connection manager told me that the port USB is "connected"
    > > but when i try to launch the p800' software everything told me that

    there
    > is
    > > no phone istalled..
    > > Am i missing something ?
    > > Thanx in advance
    > > Marko
    > >
    > > ps: sorry for my english..
    > >
    > >

    >
    >






  • Similar Threads