Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Stuart Cormie
    Guest
    Think the root cause of my current problems with the Ericsson Communications
    Suite and XTNDConnect PC are because I'm not getting a Serial service
    showing when I interrogate my T39 from XTNDConnect Blue Manager v3.0
    (running on Win98SE). All I get is Dial Up Networking and Generic Networking
    services being displayed. (In the same situation, a Siemens S55 *does* show
    a Serial service -- amongst many others.)

    A Bluetooth Serial Port has been set up, seemingly successfully, during
    installation.

    Strikes me that it's an issue at the phone end. Anyone agree? And if so,
    what can I do about it? Phone firmware is R4Axxx.

    Have e-mailed Ericsson UK "Support", by the way -- no reply.

    TIA.

    Stu C





    See More: T39m -- why no Serial service showing on XTNDConnect Blue Manager v3.0?




  2. #2
    voxDEI
    Guest

    Re: T39m -- why no Serial service showing on XTNDConnect Blue Manager v3.0?

    what bluetooth driver do you use? Widcom? look for settings in the driver
    "look for device and configure how computer use it service" or something
    that affect it will search and when t39 show up choose that and click next
    and tick all the service you want to install....

    btw i didnt think win98 and bluetooth is posible even with third party
    driver its handling of the com ports is just horrible.

    "Stuart Cormie" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Think the root cause of my current problems with the Ericsson

    Communications
    > Suite and XTNDConnect PC are because I'm not getting a Serial service
    > showing when I interrogate my T39 from XTNDConnect Blue Manager v3.0
    > (running on Win98SE). All I get is Dial Up Networking and Generic

    Networking
    > services being displayed. (In the same situation, a Siemens S55 *does*

    show
    > a Serial service -- amongst many others.)
    >
    > A Bluetooth Serial Port has been set up, seemingly successfully, during
    > installation.
    >
    > Strikes me that it's an issue at the phone end. Anyone agree? And if so,
    > what can I do about it? Phone firmware is R4Axxx.
    >
    > Have e-mailed Ericsson UK "Support", by the way -- no reply.
    >
    > TIA.
    >
    > Stu C
    >
    >






  • Similar Threads