Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    aardvark
    Guest
    Anyone got XtendConnect working with Outlook2003. I get an error message.

    Alex





    See More: XTend Connect and Outlook 2003




  2. #2
    tHatDudeUK
    Guest

    Re: XTend Connect and Outlook 2003


    "aardvark" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Anyone got XtendConnect working with Outlook2003. I get an error message.


    I had no problems whatsoever with the version supplied on the T610 cd.





  3. #3
    Krull Tea
    Guest

    Re: XTend Connect and Outlook 2003

    I don't have any problem either. I use the downloaded version from SE's site
    for my Z600


    "tHatDudeUK" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    >
    > "aardvark" <[email protected]> wrote in message
    > news:[email protected]
    > > Anyone got XtendConnect working with Outlook2003. I get an error

    message.
    >
    > I had no problems whatsoever with the version supplied on the T610 cd.
    >
    >






  4. #4
    Olaf Peuss
    Guest

    Re: XTend Connect and Outlook 2003

    aardvark wrote:

    > Anyone got XtendConnect working with Outlook2003. I get an error
    > message.


    Never any probs over here. Installed XTND from the SE website, connected my
    T39 and R520 via IrDA (all on a Win2k machine) and it's been working a treat
    ever since, both with OL 2000 and OL 2003.

    Kind regards,
    Olaf

    Use "reply to" address for e-mail, please.




  5. #5
    tHatDudeUK
    Guest

    Re: XTend Connect and Outlook 2003

    "aardvark" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Anyone got XtendConnect working with Outlook2003. I get an error message.


    Let us know how you're connecting (eg. bluetooth, IR etc) and what the error
    message is...





  • Similar Threads