Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Peter Willkan
    Guest
    Hi group.

    I have difficulties in getting my Nokia 6310 to sync correctly with Lotus
    Notes 5.0.3.
    I get an " API cannot be started" when trying.
    It works fine if I try to sync a Windows adress-file.
    Any ideas hos to solve the problem and set up the PCSync on a portable PC
    with Notes installed locally and no connection to the host?

    I'd appreciate your help

    Peter Willkan
    Denmark





    See More: Lotus Notes, PC Suite 4.88 and 6310i




  2. #2
    Peter Willkan
    Guest

    Re: Lotus Notes, PC Suite 4.88 and 6310i

    I have come a bit further myself.
    It works with a cable-connection, but not with the infrared connection I
    have used.
    I'll try to investigate that.

    Peter





  3. #3
    Apap
    Guest

    Re: Lotus Notes, PC Suite 4.88 and 6310i


    Użytkownik "Peter Willkan" <[email protected]> napisał w wiadomości
    news:[email protected]
    > I have come a bit further myself.
    > It works with a cable-connection, but not with the infrared connection I
    > have used.
    > I'll try to investigate that.
    >
    > Peter
    >

    I have problem with infrared connection with 6310i too. I 've got portable
    PC, Windows 2000 with SP4. I have heard W2K has a bug, that is responsible
    for the failure.

    Regards
    Adam





  4. #4
    Apap
    Guest

    Re: Lotus Notes, PC Suite 4.88 and 6310i


    Użytkownik "Apap" <[email protected]> napisał w wiadomości
    news:[email protected]
    >
    > Użytkownik "Peter Willkan" <[email protected]> napisał w wiadomości
    > news:[email protected]
    > > I have come a bit further myself.
    > > It works with a cable-connection, but not with the infrared connection I
    > > have used.
    > > I'll try to investigate that.
    > >
    > > Peter
    > >

    > I have problem with infrared connection with 6310i too. I 've got portable
    > PC, Windows 2000 with SP4. I have heard W2K has a bug, that is responsible
    > for the failure.
    >
    > Regards
    > Adam
    >


    I have solved that problem. I've reduced the PC's infrared Max Connection
    Rate to 115200 bps. It works fine now.
    Adam





  • Phones Discussed Above

    LG Lotus Elite More LG Lotus Elite topics LG Forum Reviews
    Nokia 6310I More Nokia 6310I topics Nokia Forum Reviews
  • Similar Threads