Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Andy
    Guest
    Hi all

    I'm normally a contributor to the Car Audio section, but I have a problem
    with my sons Nokia ngage.

    When switching on it starts with the nokia logo and white screen for a few
    seconds and then goes to black and white still with the nokia logo. It then
    goes off and on like that for a while before eventually off altogether.

    When pluging the charger in it just comes up with the black and white nokia
    screen and again flashes on and off a few times before going off completely.
    I have tested the battery which is good and the charger is putting 3.5 v
    into the battery. I think it may be a firmware problem, but any help
    appreciated.

    TIA
    Andy





    See More: Nokia Ngage problem




  2. #2
    a_dude
    Guest

    Re: Nokia Ngage problem

    your ngage has WSOD (white screen of death), a well known problem and one
    nokia wont admit

    only known cure is a trip to the nokia service centre for re-flashing,
    hopefully ur still under warranty so it costs nokia and not u

    cheers
    "Andy" <[email protected](no junk)btinternet.com> wrote in message
    news:[email protected]
    > Hi all
    >
    > I'm normally a contributor to the Car Audio section, but I have a problem
    > with my sons Nokia ngage.
    >
    > When switching on it starts with the nokia logo and white screen for a few
    > seconds and then goes to black and white still with the nokia logo. It
    > then goes off and on like that for a while before eventually off
    > altogether.
    >
    > When pluging the charger in it just comes up with the black and white
    > nokia screen and again flashes on and off a few times before going off
    > completely. I have tested the battery which is good and the charger is
    > putting 3.5 v into the battery. I think it may be a firmware problem, but
    > any help appreciated.
    >
    > TIA
    > Andy
    >






  3. #3
    Scrounge
    Guest

    Re: Nokia Ngage problem

    On Sat, 8 Jan 2005 18:09:30 +1000, "a_dude" <[email protected]> wrote:

    >your ngage has WSOD (white screen of death), a well known problem and one
    >nokia wont admit
    >
    >only known cure is a trip to the nokia service centre for re-flashing,
    >hopefully ur still under warranty so it costs nokia and not u
    >
    >cheers
    >"Andy" <[email protected](no junk)btinternet.com> wrote in message
    >news:[email protected]
    >> Hi all
    >>
    >> I'm normally a contributor to the Car Audio section, but I have a problem
    >> with my sons Nokia ngage.
    >>
    >> When switching on it starts with the nokia logo and white screen for a few
    >> seconds and then goes to black and white still with the nokia logo. It
    >> then goes off and on like that for a while before eventually off
    >> altogether.
    >>
    >> When pluging the charger in it just comes up with the black and white
    >> nokia screen and again flashes on and off a few times before going off
    >> completely. I have tested the battery which is good and the charger is
    >> putting 3.5 v into the battery. I think it may be a firmware problem, but
    >> any help appreciated.
    >>
    >> TIA
    >> Andy
    >>

    >

    I had the same problem after having the unit only 3 days. Had to send
    it back
    Tmobile no longer carries the ngage qd and I had to go through nokia.
    Im not happy



  • Similar Threads