Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    mo
    Guest
    ive got a blank operator logo saved in graphics but i cant work out how to
    get it to work. When i go into display settings and then try to click on
    operator logo (which says off at the moment)it comes up with "no logos in
    phone memory" any ideas chaps????





    See More: operator logo on 6230




  2. #2
    DP
    Guest

    Re: operator logo on 6230

    i got the same problem. wat software u running, and wat network u on?

    dev


    "mo" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > ive got a blank operator logo saved in graphics but i cant work out how to
    > get it to work. When i go into display settings and then try to click on
    > operator logo (which says off at the moment)it comes up with "no logos in
    > phone memory" any ideas chaps????
    >
    >






  3. #3
    mo
    Guest

    Re: operator logo on 6230

    do you mean the phones softwear? not sure,,how do you find out? the network
    is orange..


    "DP" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    >i got the same problem. wat software u running, and wat network u on?
    >
    > dev
    >
    >
    > "mo" <[email protected]> wrote in message
    > news:[email protected]
    >> ive got a blank operator logo saved in graphics but i cant work out how
    >> to
    >> get it to work. When i go into display settings and then try to click on
    >> operator logo (which says off at the moment)it comes up with "no logos in
    >> phone memory" any ideas chaps????
    >>
    >>

    >
    >






  4. #4
    Devin Panchal
    Guest

    Re: operator logo on 6230

    *#0000#

    dev

    "mo" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > do you mean the phones softwear? not sure,,how do you find out? the

    network
    > is orange..
    >
    >
    > "DP" <[email protected]> wrote in message
    > news:[email protected]
    > >i got the same problem. wat software u running, and wat network u on?
    > >
    > > dev
    > >
    > >
    > > "mo" <[email protected]> wrote in message
    > > news:[email protected]
    > >> ive got a blank operator logo saved in graphics but i cant work out how
    > >> to
    > >> get it to work. When i go into display settings and then try to click

    on
    > >> operator logo (which says off at the moment)it comes up with "no logos

    in
    > >> phone memory" any ideas chaps????
    > >>
    > >>

    > >
    > >

    >
    >






  5. #5
    Bert Root
    Guest

    Re: operator logo on 6230

    Prior to the stampede mo tryped

    > with "no logos in phone memory" any ideas chaps????


    How did you get the logo there? I don't ever remember saving a logo into a
    folder. Always saves it by saying Save Operator Logo following the send or
    wap download. Doesn't give me an option of where.

    Once you have managed to get it to the right place then switch it on. Mine
    is on Orange and works fine.


    --
    ><((((º> Bert Root® <º))))><






  • Phones Discussed Above

    BlackBerry 6210 / 6230 More BlackBerry 6210 / 6230 topics RIM (Blackberry) Forum Reviews
  • Similar Threads