Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Dan McLean
    Guest
    Hi, I seem to be having a problem with my 6210 recently in that when I get
    SMS's I get the normal SMS received ring tone but when I am receiving a
    phone call the screen flashes and there is no ringing sound and the phone
    does not vibrate. When I check the ringing tones in one of the set-up
    messages, they all ring as normal, have tried going through all of the
    various options in general profile but I must be missing something or maybe
    there is a fault of some kind. Has anyone else experienced such a 'fault' ?
    Thanks for any help, Dan.







    See More: 6210 ringing problem




  2. #2
    Nela
    Guest

    Re: 6210 ringing problem


    "Dan McLean" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Hi, I seem to be having a problem with my 6210 recently in that when I get
    > SMS's I get the normal SMS received ring tone but when I am receiving a
    > phone call the screen flashes and there is no ringing sound and the phone
    > does not vibrate. When I check the ringing tones in one of the set-up
    > messages, they all ring as normal, have tried going through all of the
    > various options in general profile but I must be missing something or

    maybe
    > there is a fault of some kind. Has anyone else experienced such a 'fault'

    ?
    > Thanks for any help, Dan.
    >
    >
    >
    > Had no such problem, as far as i know when the screen flashes then your

    sound and vibro are off.





  3. #3
    Hervé
    Guest

    Re: 6210 ringing problem

    Op Mon, 18 Aug 2003 22:28:35 +0200 schreef "Nela"
    <[email protected]>:

    >
    >"Dan McLean" <[email protected]> wrote in message
    >news:[email protected]
    >> Hi, I seem to be having a problem with my 6210 recently in that when I get
    >> SMS's I get the normal SMS received ring tone but when I am receiving a
    >> phone call the screen flashes and there is no ringing sound and the phone
    >> does not vibrate. When I check the ringing tones in one of the set-up
    >> messages, they all ring as normal, have tried going through all of the
    >> various options in general profile but I must be missing something or

    >maybe
    >> there is a fault of some kind. Has anyone else experienced such a 'fault'

    >?
    >> Thanks for any help, Dan.
    >>
    >>
    >>
    >> Had no such problem, as far as i know when the screen flashes then your

    >sound and vibro are off.
    >

    My 6210 has the same flaw. I then switch it off and on again, and hope
    it works next time. :-(



  • Phones Discussed Above

    BlackBerry 6210 / 6230 More BlackBerry 6210 / 6230 topics RIM (Blackberry) Forum Reviews
  • Similar Threads