Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    eggster2k
    Guest
    On Sun, 28 Sep 2003 22:51:12 +0100, "gee920"
    <gee920(remove)@lycos.co.uk> wrote:

    >Hi all,
    >
    >I have a nokia 7250i on o2 and I can't for the life of me get it to send
    >multi media messages what so ever.
    >I've downloaded the settings from the o2 site and installed them etc but
    >still no joy.
    >Is there something i'm missing or is it just crap?
    >
    >Cheers
    >
    >G
    >


    have you got mms/gprs enabled on your o2 sim? If not you can email or
    phone them.



    See More: 7250i multi-media message sending fails




  2. #2
    gee920
    Guest

    7250i multi-media message sending fails

    Hi all,

    I have a nokia 7250i on o2 and I can't for the life of me get it to send
    multi media messages what so ever.
    I've downloaded the settings from the o2 site and installed them etc but
    still no joy.
    Is there something i'm missing or is it just crap?

    Cheers

    G





  3. #3
    eggster2k
    Guest

    Re: 7250i multi-media message sending fails

    On Sun, 28 Sep 2003 23:13:28 +0100, "gee920"
    <gee920(remove)@lycos.co.uk> wrote:

    >
    >"eggster2k" <[email protected]> wrote in message
    >news:[email protected]
    >> On Sun, 28 Sep 2003 22:51:12 +0100, "gee920"
    >> <gee920(remove)@lycos.co.uk> wrote:
    >>
    >> >Hi all,
    >> >
    >> >I have a nokia 7250i on o2 and I can't for the life of me get it to send
    >> >multi media messages what so ever.
    >> >I've downloaded the settings from the o2 site and installed them etc but
    >> >still no joy.
    >> >Is there something i'm missing or is it just crap?
    >> >
    >> >Cheers
    >> >
    >> >G
    >> >

    >>
    >> have you got mms/gprs enabled on your o2 sim? If not you can email or
    >> phone them.

    >
    >As far as I know the sim card is enabled. The gprs also appears to work ok.
    >
    >Cheers
    >
    >G
    >
    >


    are you on prepay or pay monthly? perhaps you have got the settings
    for pay monthly instead of prepay, or vice versa. the gprs access
    point on prepay is different to pay monthly.



  4. #4
    gee920
    Guest

    Re: 7250i multi-media message sending fails


    "eggster2k" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > On Sun, 28 Sep 2003 22:51:12 +0100, "gee920"
    > <gee920(remove)@lycos.co.uk> wrote:
    >
    > >Hi all,
    > >
    > >I have a nokia 7250i on o2 and I can't for the life of me get it to send
    > >multi media messages what so ever.
    > >I've downloaded the settings from the o2 site and installed them etc but
    > >still no joy.
    > >Is there something i'm missing or is it just crap?
    > >
    > >Cheers
    > >
    > >G
    > >

    >
    > have you got mms/gprs enabled on your o2 sim? If not you can email or
    > phone them.


    As far as I know the sim card is enabled. The gprs also appears to work ok.

    Cheers

    G






  5. #5
    gee920
    Guest

    Re: 7250i multi-media message sending fails


    "eggster2k" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > On Sun, 28 Sep 2003 23:13:28 +0100, "gee920"
    > <gee920(remove)@lycos.co.uk> wrote:
    >
    > >
    > >"eggster2k" <[email protected]> wrote in message
    > >news:[email protected]
    > >> On Sun, 28 Sep 2003 22:51:12 +0100, "gee920"
    > >> <gee920(remove)@lycos.co.uk> wrote:
    > >>
    > >> >Hi all,
    > >> >
    > >> >I have a nokia 7250i on o2 and I can't for the life of me get it to

    send
    > >> >multi media messages what so ever.
    > >> >I've downloaded the settings from the o2 site and installed them etc

    but
    > >> >still no joy.
    > >> >Is there something i'm missing or is it just crap?
    > >> >
    > >> >Cheers
    > >> >
    > >> >G
    > >> >
    > >>
    > >> have you got mms/gprs enabled on your o2 sim? If not you can email or
    > >> phone them.

    > >
    > >As far as I know the sim card is enabled. The gprs also appears to work

    ok.
    > >
    > >Cheers
    > >
    > >G
    > >
    > >

    >
    > are you on prepay or pay monthly? perhaps you have got the settings
    > for pay monthly instead of prepay, or vice versa. the gprs access
    > point on prepay is different to pay monthly



    Got the settings for pay monthly which is what i'm on.

    Cheers

    G





  • Phones Discussed Above

    Nokia 7250 / 7250I More Nokia 7250 / 7250I topics Nokia Forum Reviews
  • Similar Threads