Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Alex W
    Guest
    Hi all, I am haveing some problems with a USB data cable I purchased
    recently. I am running windows 98. I installed the driver, and it seems to
    be working ok, a USB serial port or something has been installed, and
    apparently is COM3. So, I installed the nokia 7650 data suite, and the
    mrouter software just sits there sand says connecting. If I open the data
    suite I get a message saying please plug your phone in and press ok, if I do
    this, it just hangs. Any suggestions? I tried to install the cable on my
    win2k system and gave up, but I noticed that in mrouter on win2k it
    described the COM3 connection as "cable" but in win98 it says "unknown"??
    Any help to get the cable working on either system would be much
    appreciated, thanks in advance

    Alex





    See More: 7650 usb data cable?




  2. #2
    Graeme Roberts
    Guest

    Re: 7650 usb data cable?

    Alex,

    The 7650 doesn't have any physical connectors for USB or any other type of
    cable. The only way it can communicate is via BlueTooth or InfraRed. Suggest
    you get a BlueTooth dongle that'll plug into a USB port on your PC, or an
    InfraRed adapter for your PC.

    Graeme.

    "Alex W" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Hi all, I am haveing some problems with a USB data cable I purchased
    > recently. I am running windows 98. I installed the driver, and it seems to
    > be working ok, a USB serial port or something has been installed, and
    > apparently is COM3. So, I installed the nokia 7650 data suite, and the
    > mrouter software just sits there sand says connecting. If I open the data
    > suite I get a message saying please plug your phone in and press ok, if I

    do
    > this, it just hangs. Any suggestions? I tried to install the cable on my
    > win2k system and gave up, but I noticed that in mrouter on win2k it
    > described the COM3 connection as "cable" but in win98 it says "unknown"??
    > Any help to get the cable working on either system would be much
    > appreciated, thanks in advance
    >
    > Alex
    >
    >






  • Similar Threads