Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Frank
    Guest
    I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    about "no answer".

    Any ideas?



    See More: futuredial with sanyo 8100 on sprint




  2. #2
    John Richards
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint

    Frank wrote:
    > I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    > dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    > about "no answer".
    >
    > Any ideas?


    Need more details. Are you dialing from a laptop? If so, what OS?
    Did you create a connectoid in Windows dialup networking that
    is configured to dial #777 ? How is the modem for that connectoid
    identified? Is the modem shown in the Control Panel's modem applet?
    Have you gone there to Diagnostics/Query Modem?

    --
    John Richards





  3. #3
    RexYBlue
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint

    On 12 Jan 2004 12:41:19 -0800, [email protected] (Frank) wrote:

    >I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    >dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    >about "no answer".
    >
    >Any ideas?



    I'm not sure your computer is seeing the phone. One thing I learned is
    that with the 8100 it is very important, to turn the phone off,
    connect the cable and then turn the phone on. You might also need to
    reset your connection to make sure it's using the Sanyo and not
    another installed modem. Hope this helps.



    ----------------------------
    To email me, remove the zz.



  4. #4
    Frank
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint

    "John Richards" <[email protected]> wrote in message news:<[email protected]>...
    > Frank wrote:
    > > I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    > > dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    > > about "no answer".
    > >
    > > Any ideas?

    >
    > Need more details. Are you dialing from a laptop? If so, what OS?
    > Did you create a connectoid in Windows dialup networking that
    > is configured to dial #777 ? How is the modem for that connectoid
    > identified? Is the modem shown in the Control Panel's modem applet?
    > Have you gone there to Diagnostics/Query Modem?


    dialing form a laptop. windows 2000. using futuredial snapdialer.
    everything installed with no problem so i didnt expect not to connect.
    configured to dial #777. modem is shown in CP as futuredial modem. i
    have queried the modem successfully. doesnt make sense to me.

    thanks for your time



  5. #5
    Frank
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint

    RexYBlue <[email protected]> wrote in message news:<[email protected]>...
    > On 12 Jan 2004 12:41:19 -0800, [email protected] (Frank) wrote:
    >
    > >I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    > >dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    > >about "no answer".
    > >
    > >Any ideas?

    >
    >
    > I'm not sure your computer is seeing the phone. One thing I learned is
    > that with the 8100 it is very important, to turn the phone off,
    > connect the cable and then turn the phone on. You might also need to
    > reset your connection to make sure it's using the Sanyo and not
    > another installed modem. Hope this helps.
    >
    >
    >
    > ----------------------------
    > To email me, remove the zz.


    ok, i will try to turn it off first. how would i "reset the
    connection". the "futuredial" modem showed up after the installation
    of the usb drivers from the cd.



  6. #6
    John Richards
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint

    Frank wrote:
    > "John Richards" <[email protected]> wrote in message news:<[email protected]>...
    >> Frank wrote:
    >>> I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    >>> dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    >>> about "no answer".
    >>>
    >>> Any ideas?

    >>
    >> Need more details. Are you dialing from a laptop? If so, what OS?
    >> Did you create a connectoid in Windows dialup networking that
    >> is configured to dial #777 ? How is the modem for that connectoid
    >> identified? Is the modem shown in the Control Panel's modem applet?
    >> Have you gone there to Diagnostics/Query Modem?

    >
    > dialing form a laptop. windows 2000. using futuredial snapdialer.
    > everything installed with no problem so i didnt expect not to connect.
    > configured to dial #777. modem is shown in CP as futuredial modem. i
    > have queried the modem successfully. doesnt make sense to me.
    >
    > thanks for your time


    Sounds like there's a problem with SnapDialer. I don't use it, and my
    Samsung VGA1000 works fine as a modem without it. Perhaps you
    should contact Futuredial tech support.

    --
    John Richards





  7. #7
    Bob Smith
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint


    "John Richards" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Frank wrote:
    > > "John Richards" <[email protected]> wrote in message

    news:<[email protected]>...
    > >> Frank wrote:
    > >>> I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    > >>> dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    > >>> about "no answer".
    > >>>
    > >>> Any ideas?
    > >>
    > >> Need more details. Are you dialing from a laptop? If so, what OS?
    > >> Did you create a connectoid in Windows dialup networking that
    > >> is configured to dial #777 ? How is the modem for that connectoid
    > >> identified? Is the modem shown in the Control Panel's modem applet?
    > >> Have you gone there to Diagnostics/Query Modem?

    > >
    > > dialing form a laptop. windows 2000. using futuredial snapdialer.
    > > everything installed with no problem so i didnt expect not to connect.
    > > configured to dial #777. modem is shown in CP as futuredial modem. i
    > > have queried the modem successfully. doesnt make sense to me.
    > >
    > > thanks for your time

    >
    > Sounds like there's a problem with SnapDialer. I don't use it, and my
    > Samsung VGA1000 works fine as a modem without it. Perhaps you
    > should contact Futuredial tech support.
    >

    Either that, or just set up a new dial up, putting #777 in for the number,
    and keep the user and password fields blank.

    Bob
    > John Richards
    >
    >






  8. #8
    Jose
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint

    I am not the original poster, but in any case.

    Thanks for the information on this issue.

    Just got the cable......followed the instructions and ideas given
    here..................it worked right away.........

    Frightening fast to.............I disconnected imediatly.....because I
    will only use it when I got no other choice..


    Right now I have my Cable Broadband......and hotspot in my house..


    Bye

    On 12 Jan 2004 12:41:19 -0800, [email protected] (Frank) wrote:

    >I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    >dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    >about "no answer".
    >
    >Any ideas?





  9. #9
    Frank
    Guest

    Re: futuredial with sanyo 8100 on sprint

    RexYBlue <[email protected]> wrote in message news:<[email protected]>...
    > On 12 Jan 2004 12:41:19 -0800, [email protected] (Frank) wrote:
    >
    > >I installed this and everything looked fine. no errors , no weird
    > >dialog boxes. when im done and i try to connect, it says something
    > >about "no answer".
    > >
    > >Any ideas?

    >
    >
    > I'm not sure your computer is seeing the phone. One thing I learned is
    > that with the 8100 it is very important, to turn the phone off,
    > connect the cable and then turn the phone on. You might also need to
    > reset your connection to make sure it's using the Sanyo and not
    > another installed modem. Hope this helps.
    >
    >
    >
    > ----------------------------


    thanks to everyone here. I want everyone to know that my problem was
    sprint. it seems that since i was in the middle of a port of my old
    number to sprint, the access was not available to me. as soon as the
    access was turned on , I got on with no problem. I wish the sprint
    tech support would have told me that.



  • Phones Discussed Above

    BlackBerry Pearl 8100 Black More BlackBerry Pearl 8100 Black topics RIM (Blackberry) Forum Reviews
  • Similar Threads