Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    George Orwell
    Guest
    Something strange- it used to work, Mac or Windows. Just dial, and it gets an IP. IT still does except no valid DNS is passed, nothing resolves. The connection just hangs there like a dead DSL line with a link light.

    Anything change recently?

    Im using a Sanyo 8100. This started a couple months ago and I just wrote it off to a fresh Windows install, but even with Mac OS X, which it was simpler to get going than Windows, it does the same thing.




    See More: 777 not working anymore?




  2. #2

    Re: 777 not working anymore?

    Doesn't work for me either- anymore, same/similar setup.

    I even tried doing manual DNS entries, no ping, traceroute, etc. All
    packets stop at the IP# assigned, the status will show me having an IP
    of 172.x.x.x assigned on the Mac which makes no sense, thats usually a
    private IP range.

    This is after the connection is established and authentication passed.
    I've tried with the user/pass web/web and leaving it blank.




  3. #3
    Notan
    Guest

    Re: 777 not working anymore?

    [email protected] wrote:
    >
    > Doesn't work for me either- anymore, same/similar setup.
    >
    > I even tried doing manual DNS entries, no ping, traceroute, etc. All
    > packets stop at the IP# assigned, the status will show me having an IP
    > of 172.x.x.x assigned on the Mac which makes no sense, thats usually a
    > private IP range.
    >
    > This is after the connection is established and authentication passed.
    > I've tried with the user/pass web/web and leaving it blank.


    What phone?

    Notan



  4. #4

    Re: 777 not working anymore?

    Sanyo 8100 and 8200 here. I have a couple of them.




  5. #5
    Joseph Huber
    Guest

    Re: 777 not working anymore?

    On Wed, 12 Oct 2005 22:45:14 +0200 (CEST), George Orwell
    <[email protected]> wrote:

    >Something strange- it used to work, Mac or Windows.
    >Just dial, and it gets an IP. IT still does except no valid DNS is passed, nothing resolves.
    >The connection just hangs there like a dead DSL line with a link light.


    As of this afternoon, mine seems to be working. I'm getting about 85
    kbit/sec from dslreports.com, which is actually pretty good for this
    area.
    Joe Huber
    [email protected]



  6. #6
    carcarx
    Guest

    Re: 777 not working anymore?

    On one Windows machine I only get http/https, no ssh, to ping, no
    imaps, etc.

    Same phone, a more recent FutureDial install (same version of the
    software, but installed much later) on a different machine everything
    works.




  7. #7
    John S.
    Guest

    Re: 777 not working anymore?


    <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Doesn't work for me either- anymore, same/similar setup.
    >
    > I even tried doing manual DNS entries, no ping, traceroute, etc. All
    > packets stop at the IP# assigned, the status will show me having an IP
    > of 172.x.x.x assigned on the Mac which makes no sense, thats usually a
    > private IP range.


    A 172 is usually assigned by the PC when no other IP is assigned (if you
    have DNS/DHCP active as a service in XP). This almost always tells me that I
    have not reached my ISP.





  • Similar Threads