On Cell Phone Forums
  1. #1
    ajlow
    ajlow is offline
    Newbie

    Posts
    1
    Hi there,

    I have a WAP site that has been working fine for the past year however yesterday it expired cos I forgot to renew it. Luckily I was able to renew my domain name and my domain is back up again.

    The problem now is I cannot access my WAP site from my Sony Ericsson K700i anymore. The weird thing is I can access the WAP site through my Opera browser on my PC (cos Opera supports WML) however not through my K700i... would anyone know why this may be the problem? I "think" it may be the domain name resolution screwing up but I am not sure since it worked on the Opera browser.

    One of my site's is: www.ondaconcepts.com/wap.wml

    When I use the IP address it worked fine: http:/66.235.216.127/~ondaconc/wap.wml

    I am using the hosting service from ipowerweb. I rang their tech support and from what they can see, everything should be ok...

    Thanks for your help in advance!

    Regards,

    Andrew


    See More: Strange problem with using my domain name for a WAP site




  2. #2
    Griffzan
    Griffzan is offline
    Thief of Time
    Griffzan's Avatar

    Cell Phone
    Apple iPhone 4
    Carrier
    AT&T
    Location
    Right Behind You
    Posts
    1,730 - liked 33 times

    I went to the site from my v300 and it seems to work fine maybe your memory on your phone is low, thats the only thing I can think of. I see one prob though the vid links don't work maybe they where erased from your file manager after your account expired



  • Similar Threads







  • Quick Reply Quick Reply

    If you are already a member, please login above.