1. #1
    g_a27
    g_a27 is offline
    Newbie

    Posts
    4
    I sent a midi file to my vx 6000 phone through vzwpix.com by attaching it to a picture message. After I recieved the message and set the file as a ringtone it sounded different. Before it used to be a polyphonic midi and now it sounds like a midi with only one instrument. If anyone knows what I can do to prevent this from happening please reply. Thanks a lot.


    See More: MIDI Problem
    Last edited by g_a27; 03-28-2004 at 08:03 PM.




  2. #2
    Sonicman
    Sonicman is offline
    Member

    Location
    California
    Posts
    37

    Sorry I can't help you. I was going to post a question like this myself?
    Sonicman



  3. #3
    stefire
    stefire is offline
    Sr. Member

    Location
    Miami
    Posts
    187 - liked 2 times

    yea i had that same problem just throw your fone in the garbage or throw it on the floor as hard as u can it should fix the problem



  4. #4
    TWiZDeD
    TWiZDeD is offline
    Member

    Posts
    73

    when i send files thru vzwpix it tells me i have to go to a website to get the files... how do u get it to actually send them to ur phone?



  5. #5
    tavenger5
    tavenger5 is offline
    Mr Admin Guy
    tavenger5's Avatar

    Cell Phone
    Samsung Galaxy S4
    Carrier
    AT&T
    Location
    PA
    Posts
    11,182 - liked 1148 times
    Blog Entries
    8
    Follow tavenger5 On Twitter Add tavenger5 on Google+

    it's [email protected]

    The file you're using may be the wrong type. All the tracks of the midi aren't being read correctly. I could be that the file is of type 0 and it needs to be type 1. (I think that's how it is)

    Easy fix: get another file.
    Hard fix: edit the file in a midi file editor program.
    John

    Please click LIKE to show if a post is helpful or not!



  • Similar Threads







  • Quick Reply Quick Reply

    If you are already a member, please login above.