reply to discussion

Post a reply to the thread: Problem with Nokia 6225 and Custom Ringers

Your Message

If you are already a member Click here to log in
 
  • :)
  • :heart:
  • :(
  • ;)
  • :p
  • :cool:
  • :rolleyes:
  • :ah:
  • :evil:
  • :flamemad:
  • :sad:
  • :laugh:
  • :D
  • :smart:
  • :blush:

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

You may choose an icon for your message from this list

Additional Options

  • Will turn www.example.com into [URL]http://www.example.com[/URL].

  • If selected, :) will not be replaced with smile

Subscription

Topic Review (Newest First)

  • 10-05-2005, 12:49 PM
    rekcah5
    Hey all,
    I've noticed a problem with my phone. Whenever I create a custom ringtone from an mp3, I pvconv it, then upload it to my phone. I've been using these custom QCP ringtones for about a week and my friends keep commenting that whenever they call me and I first pick up the phone, there is a series of weird beeps/tones. At first I thought this was a problem with PCS Vision trying to complete a data call or something. After a few tests, i've concluded that this problem is related to these custom ringtones. If I use a ringtone that was preloaded on the phone, there is no beeps. If I turn the the phone to silent there is no beeps. Maybe I am converting the mp3's -> wav wrong. 16bit, 8000hz, Mono.. correct? Anyone else having the same problems? Help would be appreciated.

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •