1. #1
    Wraithix
    Wraithix is offline
    Junior Member

    Location
    New York
    Posts
    6
    Hello everyone...

    I just installed WebJal, but when I try to open it
    I get an error
    "The application was unable to retrieve required information from the server"

    I'm running Win XP and my firewall is off, I also have a
    router...Can someone help me, I've been trying
    all day to get my Webjal working but nothing
    I keep getting that error..What should I do!?

    Thanks in Advance!


    See More: Help w/ WebJal!?
    Wraithix




  2. #2
    Wraithix
    Wraithix is offline
    Junior Member

    Location
    New York
    Posts
    6

    anybody can help!?
    Wraithix



  3. #3
    Breathe
    Breathe is offline
    Newbie

    Posts
    2

    Help w/ WebJal!?

    Hey Wraithix:

    After you installed the webjal, and i think you need the patch for it to work.



  4. #4
    t0ne
    t0ne is offline
    Junior Member

    Posts
    13

    I got the patch if you still need it



  5. #5
    rdmiller
    rdmiller is offline
    Sr. Member

    Location
    not here
    Posts
    217 - liked 2 times

    Re: Help w/ WebJal!?

    Originally posted by Wraithix
    Hello everyone...

    I just installed WebJal, but when I try to open it
    I get an error
    "The application was unable to retrieve required information from the server"

    I'm running Win XP and my firewall is off, I also have a
    router...Can someone help me, I've been trying
    all day to get my Webjal working but nothing
    I keep getting that error..What should I do!?

    Thanks in Advance!
    i'm assuming ur using the offline server thru vinnycuz? u need to apply the patch...sometimes it doesn't work so u need to go here and register and then go to the user tutorials section....u will find a link for webjal and just read it all on there!



  6. #6
    Wraithix
    Wraithix is offline
    Junior Member

    Location
    New York
    Posts
    6

    I just reinstalled everything....Yes Im using offline server...
    Now Im getting this error

    "Failed to authenticate with the server"

    When I try to Login I get that error..

    Anybody know what should I do!?


    Thanks!
    Wraithix



  7. #7
    engine4
    engine4 is offline
    Junior Member

    Location
    Maryland
    Posts
    7

    Originally posted by Wraithix
    Now Im getting this error
    "Failed to authenticate with the server"
    When I try to Login I get that error..
    Did you follow section 2 on Harry Thompson's site? I had to do that to get mine to work.



  8. #8
    Wraithix
    Wraithix is offline
    Junior Member

    Location
    New York
    Posts
    6

    I reinstalled everything again
    but when I'm try to run the WebJalPatch
    I got this error

    "Run Time error 70" Permission denied..

    I know that error happens when you're not login as
    the admin but I check my account and it says
    "My Name" Computer Administrator
    or there is another way to login as an admin?


    Thanks!
    Last edited by Wraithix; 12-18-2004 at 10:26 AM.
    Wraithix



  9. #9
    engine4
    engine4 is offline
    Junior Member

    Location
    Maryland
    Posts
    7

    Originally posted by Wraithix
    I reinstalled everything again
    You did all this, right?

    Click the start button select Run. Type in %SYSTEMROOT%\system32\drivers\etc\

    Select Ok it will open a new window. Double click the file called hosts (no extention, just hosts) choose select a program to open it and choose notepad . If you donít have the file named hosts file then download this one and drag it to the open window. http://www.harrythompson.com/files_files/host On the last line add

    216.19.0.250 idenupdate.motorola.com

    Now if you have a line that says idenupdate already then delete the whole line numbers and all. Choose file & save then exit notepad. Reboot your computer again. Sign on the internet if you have dial up and go to this web page https://idenupdate.motorola.com (besure to use https) If you see a blank page with the words 1999valid11 you are doing well. If you see a page that says something about download or purchase all is not well. Go back to the start and try again!

    Double click the lock in the bottom right corner of the Internet Explorer window. Choose Install Ceritificate. Hit all the positive things (ie. yes ok) until you are out.

    Again click start then run type in regedit press Ok double click HKEY_LOCAL_MACHINE then double click Software than double click Motorola then double click WebJAL then double click SITE_URL Put the following URL in the box https://idenupdate.motorola.com/webjal010102/index.cgi click ok close the regedit program.



  10. #10
    Wraithix
    Wraithix is offline
    Junior Member

    Location
    New York
    Posts
    6

    This is what I get when I try to open this page

    https://idenupdate.motorola.com

    Forbidden
    You don't have permission to access / on this server.
    Wraithix



  11. #11
    engine4
    engine4 is offline
    Junior Member

    Location
    Maryland
    Posts
    7

    Originally posted by Wraithix
    This is what I get when I try to open this page

    https://idenupdate.motorola.com

    Forbidden
    You don't have permission to access / on this server.
    I got that too when I first tried it last week. I just went back & redid everything to the letter, making sure I didn't leave anything out. I'm sorry I can't help you more, but that's what did it for me. Good luck. If it still doesn't work, maybe someone else with more tech savvy then me will be able to figure it out.



  12. #12
    Wraithix
    Wraithix is offline
    Junior Member

    Location
    New York
    Posts
    6

    Thanks for your help!
    Wraithix



  13. #13
    FluffyCow
    FluffyCow is offline
    Newbie

    Posts
    1

    WebJAL not working..help please?

    I've followed practically every instruction set I can find on how to make WebJAL download to my i730. I'm downloading .mid files from www.nextpimp.com. Why do I get teh connection error, set baud rate to 19200 message? What the hell is going wrong? I want my FFVII ringtones :P thanks for whatever help I get.



  14. #14
    bigman125
    bigman125 is offline
    Newbie

    Posts
    2

    go to this website www.bubbasiden.com to get webjal



  15. #15
    ringtoneboy
    ringtoneboy is offline
    Newbie

    Posts
    3

    ok here we go

    ok this is what i use with my 710 i use myjal as the uploader, and i use goldwave as an editor and dBpowerAMP Music Converter as the converter. this works very very good for me hope it helps



  • Similar Threads







  • Quick Reply Quick Reply

    If you are already a member, please login above.