On Cell Phone Forums
Closed Thread
Like Tree3Likes
  • 2 Post By tavenger5
  • 1 Post By Uncle Wulf
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Uncle Wulf
    Uncle Wulf is offline
    Sr. Member
    Uncle Wulf's Avatar

    Cell Phone
    Apple iPhone 4
    Carrier
    AT&T
    Location
    Cold Hole, Vermont USA
    Posts
    171 - liked 26 times
    I was reading the forums just now, and suddenly a new page came up in Polish! Imagine my surprise...

    Now, every page I load is in Polish. Wouldn't be a particular problem, except for the minor detail that I don't read Polish. WTF is goin' on here? The problem persists regardless of whether I'm using IE or Firefox. My default language setting (in my profile) is English. The problem does not affect other sites I load in IE or Firefox. Including another site that uses the same make and version of forum software. Nor does it affect the mobile version of CPF, as viewed on my iPhone.

    OK, Admin... What's the solution?

    ----------------------------------

    Posted from my iPhone 3g-S
    8^)>
    Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7E18 Safari/528.16


    See More: Site problem: Polish language?!?!?!




  2. #2
    tavenger5
    tavenger5 is offline
    Mr Admin Guy
    tavenger5's Avatar

    Cell Phone
    Samsung Galaxy S4
    Carrier
    AT&T
    Location
    PA
    Posts
    11,181 - liked 1148 times
    Blog Entries
    8
    Follow tavenger5 On Twitter Add tavenger5 on Google+

    Re: Site problem: Polish language?!?!?!

    It sounds like you were mistakenly set to polish. At the bottom of the page, if you hit the British flag you should go back to English. Sorry for the confusion.
    Last edited by tavenger5; 02-28-2010 at 02:43 PM.
    Uncle Wulf and camstuf like this.
    John

    Please click LIKE to show if a post is helpful or not!



  3. #3
    Uncle Wulf
    Uncle Wulf is offline
    Sr. Member
    Uncle Wulf's Avatar

    Cell Phone
    Apple iPhone 4
    Carrier
    AT&T
    Location
    Cold Hole, Vermont USA
    Posts
    171 - liked 26 times

    Re: Site problem: Polish language?!?!?!

    That's got it! Thanks for your timely assistance.

    I never even saw those little-bitty flags down at the bottom. Looks like it might be about time for stronger reading glasses. Getting older sucks.

    At least I got to play on the iPhone a bit...
    camstuf likes this.



  4. #4
    camstuf
    camstuf is offline
    /\/\s.Super/\/\odette
    camstuf's Avatar

    Cell Phone
    Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold White 32GB
    Carrier
    Sprint PCS
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    3,730 - liked 290 times
    Blog Entries
    72
    Follow camstuf On Twitter Add camstuf on Facebook Add camstuf on Google+

    Re: Site problem: Polish language?!?!?!

    Quote Originally Posted by Uncle Wulf View Post
    That's got it! Thanks for your timely assistance.

    I never even saw those little-bitty flags down at the bottom. Looks like it might be about time for stronger reading glasses. Getting older sucks.

    At least I got to play on the iPhone a bit...
    Thank you for bringing that to our attention!
    If you find this post helpful, click on bottom of each post: Like l Share
    * FAQ * Search * CPF PhoneDatabase* CPF Super/\/\odette



  • Similar Threads